Vad innebär hälsa och träning i vardagslivet?

Under 2019 har hälsa och träning blivit mer aktuellt än någonsin i Sverige. På nätet får du tusentals resultat med tips och trix för att snabbare gå ner i vikt och bli en hälsosammare person.

Men hur seriösa är dessa tips egentligen? Är det rimligt att helt sluta äta socker, mjöl och salt, vad finns egentligen kvar sen?

Att vara hälsosam är inte längre naturligt utan insättning utan det kräver hårt arbete. Hur får du in en 30 minuters promenad varje dag, plus tre timmar i veckan på gymmet och gärna en gruppaktivitet som dans eller aerobics?

När vi kollar topplistor online med steg för ett hälsosammare liv blir vi nästan skakis. Som professionella idrottare kunde vi fokusera all vår tid på träning och kost, men vardagen för oss som “hobbyidrottare” ser helt annorlunda ut.

Gratis föreläsning om hälsa och motion

Vi har en kampanj för alla våra läsare! Om du befinner dig i Stockholm så är du välkommen på en gratis föreläsning om hälsa och motion med Patrik Sjöberg och Maria Akraka. Vi är båda före detta elitidrottare som numera brottas med vardagens alla krav och måsten, precis som du!

Under föreläsningen kommer vi att ta upp:

  • Övningar som är säkra att göra i hemmet
  • Hur du jämför resultat av olika aktiviteter
  • Nya rön och trender inom kost
  • Våra bästa tips för att äta hälsosammare
  • Tips på svenska författare, bloggare och poddcasts att följa för mer information

Hur tar jag del av välkomstkampanjen?

Alla är välkomna till föreläsningen, ju fler vi blir desto bättre blir det! Om du är medlem hos oss är föreläsningen gratis. För att bli medlem fyller du i kontaktformuläret direkt här online. Vi kommer sedan att maila välkomsterbjudandet till dig, med en biljett till föreläsningen samt mer information om tid och plats.

Om du är utan konto hos oss så går det bra att ta del av erbjudandet och komma på föreläsningen ändå, men då är den inte gratis. För alla utan registrering säljs biljetter i dörren. Det går bra att betala med kort, Trusty, Swish eller BankID.